Fra 1 ansatt til 4 på under et halvt år – si velkommen til Hortsy, vår nye selger og medierådgiver

Plutselig tok starten på nyåret en uventet vending, og vi ble 4 ansatte i Bølgen Media. Lite hadde vi trodd for et par måneder siden at selveste Hortsy Waldmann skulle surfe inn i våre lokaler – men vi setter pris på gode overraskelser, og ønsker han hjertelig velkommen inn i rekkene her hos oss i Trim Towers!

Nå skal det være sagt at vi i forrige innlegg om vår nyansatte Hieu hintet mot vekst og flere ansatte, men vi hadde kanskje ikke tenkt at det skulle skje så kjapt. Vi ser allikevel at vi kan like gjerne bare «gønne på» som man sier på godt norsk, og skaffe gode ressurspersoner når vi har sjansen til det. Og at denne ene ressurspersonen skulle vise seg å være salgs-guru Hortsy Waldmann – ja, det kunne vi rett og slett ikke la gå forbi uten å hoppe på.

Hortsy Waldmann er en selger med lang erfaring innen salg, salgstrening og salgsteknikk, og trer inn i rollen som Selger & Medierådgiver hos Bølgen Media. I sin karriere så langt kan han vise til gode resultater hvor han har hjulpet over 550 personer og selskaper med kurs innen salg og markedsføring i Norge, Europa, USA og globalt. Hortsy har erfaringen og lidenskapen til å hjelpe virksomheter oppnå sine mål, og dette er en kompetanse vi vet vil komme godt til nytte i teamet vårt, og for alle våre kunder fremover. I tillegg er han en ekspert på regneark, statistikk og tall generelt – noe som til tider får oss til å lure på om han ser verden som tall, slik som Neo i «The Matrix». Hvem vet?

hortsy waldmann bolgen media 00

«Jeg ser frem til å bidra med min kompetanse hos Bølgen Media, hvor jeg vil hjelpe virksomheter øke sitt salg, holde foredrag og skape vekst generelt. Min lidenskap er salg og tall, og det er jeg veldig klar for å jobbe med her!

Hortsy Waldmann

Send meg gjerne en e-post på hortsy@blgn.no
Eller slå på tråden på 942 35 437

Hortsy blir vår selger, men vil også holde foredrag, samt være en viktig konsulent for virksomheter generelt

Hortsy har lenge drevet med salgstrening og kursing for både privatpersoner og virksomheter, og dette er noe vi også ønsker å ha fokus på hos oss fremover. Med hans ekspertise og erfaring, sammen med vår kompetanse «in house,» vil vi kunne sette sammen kurs innen forskjellige tematikker og invitere til kurs og foredrag hos oss her på huset. Ikke bare har vi flotte kontorer, men vi har også stor kapasitet med tanke på møter og det å invitere kunder på besøk. I tillegg vil vi kunne reise ut til virksomheter og holde foredrag og kurs der, spesielt innen felt som Sosiale Medier, Salgsteknikk, Markedsføring – og flere andre spennende temaer.

Det er ingen tvil om at Hortsy vil få nok å gjøre hos oss, og at vi kommer til å sette pris på hans kompetanse – vi gleder oss til veien videre!

Bølgen Media 4 ansatte foran Trim Towers
Fra venstre: André Hauge, Daniel Thu, Hieu Nguyen, Hortsy Waldmann

Venter fortsatt stor vekst og flere ansatte innen kort tid

Bølgen Media AS er, kanskje som kjent for de fleste, del-eid av Maaseide Promotions – med Bjørn Maaseide i spissen. Siden oppkjøpet i 2021 har vi opplevd sterk vekst med både nye kundeforhold, samt kunne tilrettelegge og tilby flere tjenester for eksisterende kunder. Vi har kjøpt inn topp utstyr for å kunne tilby høy kvalitet innen foto og video, og tilknyttet oss gode samarbeidspartnere på tjenester vi selv ikke har kapasitet til å gjennomføre. Vi sikter på å utvide teamet med flere nye ansettelser i kommende tid for å kunne dekke et økende trøkk og behov, og i tillegg øke kvalitet på arbeidet og tjenestene vi leverer. På den måten sørger vi for å kunne spisse kompetansen i et stadig utviklende og krevende marked med mer konsentrert kompetanse.

Er du, eller kjenner du kanskje noen som kunne vært interessert i å bli en del av Bølgen Media? Ta gjerne kontakt med oss, så tar vi gjerne en kaffe for å se om du er den rette kandidaten! Kontakt oss på aloha@blgn.no.

Aloha fra oss i Bølgen Media.

Relaterte innlegg

Vil du jobbe med oss?

Send inn en forespørsel

Pin It on Pinterest