fbpx

Film, web, strategi, trykk:

Våre tjenester

Vi har kompetanse innen flere fagområder, og kan hjelpe deg å sette sammen komplette strategier, levere enkle tjenester, eller bare gi deg enkel veiledning. Klikk deg inn på de forskjellige fagområdene nedenfor for å lese mer om hva vi kan tilby.

film og foto

Film & Foto

Bølgen Media har et dedikert og kreativt team som leverer video og foto i topp kvalitet til alle typer produksjoner og formål, f.eks videoer for nettside/sosiale medier, TV/Kino reklame, How-to, presentasjon m.m.

markedsføring

Markedsføring

Bølgen Media produserer reklame på alle typer flater. Dette kan innebære print av brosjyrer/flyere, design av presentasjoner, websider, produksjon av film og foto, fullstendige reklame-kampanjer og konsept osv.

drone

Lisensiert på Drone

Bølgen Media har alle nødvendige papirer og godkjennelser for å operere kommersielt med drone. Drone kan brukes til f.eks inspeksjon av bygning og struktur, oversikts-film og -bilde, kartlegging m.m.

nettsider

Nettsider & Nettbutikk

Bølgen Media leverer nettsider og nettbutikker for små til mellomstore bedrifter, med fokus på moderne design og brukervennlighet for kundene våre. Andre tjenester er landingssider, kampanjer, nyhetsbrev m.m.

seo og digitalt

SEO & Digital Synlighet

Bølgen Media kan bistå med tiltak for å øke den digitale synligheten i den digitale verden, med alt fra hjelp til søkemotoroptimalisering, content marketing, Adwords, analytics, Facebook, snapchat, og mye mer.

print og design

Branding

Bølgen Media hjelper deg bygge komplett og unik profil til din bedrift for å samle alle tråder og gi kunder og brukere en bedre opplevelse og oppfatning av merkevaren din. Branding er viktig for det helhetlige uttrykket for din bedrift.

Bølgen Media er ikke begrenset til bare de tjenestene som er nevnt over. Kontakt oss dersom du har spesielle forespørsler – og vi skal nok finne en løsning sammen. Ingen utfordring er for liten, eller for stor.

Utvalgt prosjekt: 

Forklarende “scribble film” for Archer

Norsk versjon:

Engelsk versjon:

Kunde

Archer er et internasjonalt oljeserviceselskap med fokus på sikre måter å levere høyeste kvalitet innen tjenester og produkter til bore- og brønn-service industrien. Archer opererer på 40 steder i 19 land, og har vært til stede i over 40 år. 

Case

Archer Well trengte en presentasjonsfilm i form av en scribble-film for å illustrere et alvorlig scenario. Denne skulle være i to versjoner: en norsk og en engelsk. 

Løsning

blgn. lagde, sammen med illustratør Tim Levang, et utvalg av illustrasjoner med utgangspunkt i et script levert av Archer Well. Av disse illustrasjonene lagde vi en scribble presentasjons-video med bevegende bilder, lydeffekter og profesjonell voice-over.

Gi oss gjerne en utfordring...

Nettsider kommer i alle størrelser og fasonger; fra nettbutikker til landings-sider, fra personlige blogger til bedrifts-nettsider, fra gule til lilla, store og små. På grunn av våre verktøy (og dyktige ansatte) kan vi levere nettsider som passer til de aller fleste behov og ambisjonsnivå. Og med litt opplæring i verktøyet blir du også en erfaren webdesigner på 1-2-3, og kan enkelt arbeide med egne nettsider helt selv! Så gi oss gjerne en utfordring, vi gleder oss til å ta oppgaven!

Pin It on Pinterest