fbpx

Når to ble til tre – vi har ansatt en ny Digital Markedsfører

by | 20. nov, 2022 | Fremhevet, Nyheter

Travle tider på kontoret og mye pågang betyr rett og slett at vi må øke bemanningen, enkelt og greit! Tredje person som trer inn i rekken på våre tropiske lokaler er Hieu Nguyen.

Hieu er en erfaren digital markedsfører som kan vise til erfaring både som selvstendig næringsdrivende, samt fra store aktører som Zalando, Multicom Norge og Telia Norge. Vi er utrolig glade for å få henne på laget, og er spente på hva veien videre vil bringe. 

Hieu vil i all hovedsak ha ansvar for digital markedsføring og det som hører til under dette fagfeltet – f.eks annonsering og posting i Sosiale Medier, Google Annonsering, grafisk design, m.m. I tillegg vil hun ha ansvar for å gjøre Bølgen Media litt mer synlig på diverse kanaler. Så fælt som det er å innrømme, så er det jo ofte slik at man er flink til å si hva andre virksomheter skal gjøre – så er man kanskje ikke så flinke til å gjøre det selv. Å hele tiden «være på» på sosiale medier, blogging, osv – det krever tid og ressurser, ofte mer enn man aner og hadde forestilt seg. Derfor skal det blir godt å ha en person på laget som kan pushe oss litt på dette området, samtidig som hun kan være en ressurs for våre kunder på akkurat dette.

Hieu Nguyen Bølgen Media

«Jeg har blitt tatt veldig godt imot, og gleder mer til å jobbe videre med oppgaver innen Sosiale Medier og Digital Markedsføring. Dette er et fag jeg brenner sterkt for, og gleder meg til å vokse videre i.»

Send meg gjerne en e-post på hieu@blgn.no
Eller slå på tråden på 41 06 07 69

Venter stor vekst og flere ansatte innen kort tid

Bølgen Media AS er, kanskje som kjent for de fleste, del-eid av Maaseide Promotions – med Bjørn Maaseide i spissen. Siden oppkjøpet i 2021 har vi opplevd sterk vekst med både nye kundeforhold, samt kunne tilrettelegge og tilby flere tjenester for eksisterende kunder. Vi har kjøpt inn topp utstyr for å kunne tilby høy kvalitet innen foto og video, og tilknyttet oss gode samarbeidspartnere på tjenester vi selv ikke har kapasitet til å gjennomføre. Vi sikter på å utvide teamet med flere nye ansettelser i kommende tid for å kunne dekke et økende trøkk og behov, og i tillegg øke kvalitet på arbeidet og tjenestene vi leverer. På den måten sørger vi for å kunne spisse kompetansen i et stadig utviklende og krevende marked med mer konsentrert kompetanse.

Er du, eller kjenner du kanskje noen som kunne vært interessert i å bli en del av Bølgen Media? Ta gjerne kontakt med oss, så tar vi gjerne en kaffe for å se om du er den rette kandidaten! Kontakt oss på aloha@blgn.no.

Aloha fra oss i Bølgen Media.

20221101 111332

Relaterte innlegg

Vil du jobbe med oss?

Send inn en forespørsel

Pin It on Pinterest