fbpx

Bølgen Media på båttur med Bjørn Maaseide

mai 26, 2019 | Blogging, Nyheter | 0 comments

Mye spennende skjer for vår kjære kunde Private Cruise for tiden, og vi er så heldige å få ta del i denne reisen. Nylig fikk de innledet et samarbeid med selveste Bjørn Maaseide, som har sin egen private yacht ved navn Barolo III av typen Princess. Denne ønsker han gjerne å tilby til turister som kommer på besøk til Lysefjorden i søken etter en eksklusiv opplevelse av de nydelige omgivelsene. Bølgen Media fikk gleden av å bli med på en tur i denne 21 meter store båten, sammen med et godt knippe film utstyr og en drone for å fange alt på film! 

Torsdag 16.mai, dagen før Norges offisielle festdag, stod vi opp ekstra tidlig for å få et forsprang i kaffekøen på Starbucks i Stavanger slik at vi kunne fylle på med koffein og energi nok til å løpe rundt fra babord til styrbord med masse filmutstyr gjennom en nydelig dag i Lysefjorden. Vi visste det kom til å bli hektisk, og vi visste det kom til å bli gøy! Maaseide og kompani møtte opp i Vågenkaien i Stavanger med byens største Yacht klokken 09:30, og kameraene var allerede i gang. Frem til klokken 15:00 skulle dagen fylles med skåling, sjømat, litt Titanic-sekvenser , vannskuter, fantastisk utsikt, fossefall og alt annet som faller inn mellom disse kategoriene. 

IMG 20190516 084915 01

Båten til Maaseide blir en del av Private Cruise 

Båten til Bjørn Maaseide er litt av en skue. 71 foot, eller 21 meter, med fullstendig luksus. Dette er ikke en båt man tar ut på småturer med, da vi fikk høre at dieselen i seg selv for denne turen kostet mer enn en vanlig småbåt på finn… Båten har 3 soverom med egne private bad, 8 sengeplasser, eget rom for mannskapet, et flott dekk på toppen, stort spiseområde, egen vannskuter bakpå – ja, den har egentlig det meste man kan drømme om på en yacht. Denne yachten går nå altså inn i familie med Private Cruise, og blir et ekstra tilbud for de som ønsker den ekstra eksklusive måten å se Lysefjorden på. Private Cruise har allerede etablert seg som kanskje den mest anerkjente aktøren på markedet innen eksklusive båtturer langs Lysefjorden med en allerede nydelig Yacht – men dette er bare et naturlig steg i riktig retning, nemlig det å kunne tilby enda et nivå av luksus.

 

stills.00 00 00 04.Still017

Hvordan fange Lysefjorden og yachten på film

Sammen med mannskapet og et nøye utvalgt knippe statister kjørte vi gjennom Lysefjorden og passet på at vi stoppet på de mest bildevennlige plasser hvor vi filmet mellom holmer og øyer, langs fossefall, inni grotter, og innover det nydelige landskapet i fjorden. Det er ikke enkelt å gjengi hvor vakkert og majestetisk denne plassen er på film, men sammen med et godt film-crew, en behjelpelig kaptein på en liten båt som kjørte oss rundt yachten, og flinke statister har vi fått et godt utvalg film-klipp som vi gleder oss til å sette sammen. Følg med for å se det endelige resultatet når dette er ferdig klippet og fargekorrigert. Vi gleder oss! 

Les forøvrig mer om båten til Bjørn Maaseide og Private Cruise her

Private Cruise tilbyr private turer inn i Lysefjorden hvor man får oppleve fjorden på sitt aller beste. På båten får du nydelig mat, en hyggelig og dyktig kaptein – og flere uforglemmelige opplevelser.

Det ble selvfølgelig tid til litt luksus og eventyr for oss også, da vi blant annet fikk prøvd oss på en sprek liten vannskuter innover fjorden (i skinnjakke og skjorte…).

Trenger du film av dine produkter eller tjenester? Vi tar på oss alle typer oppdrag! Ingenting er for stort, og ingenting er for lite. Kontakt oss gjerne for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg!

Artikkelen er inspirert av denne artikkelen fra wix.com, som er en flott artikkel som beskriver trendene vi har diskutert over.

Private Cruise Barolo landing

I forbindelse med den nye satsingen til Private Cruise har vi gjort litt arbeid på nettsidene også – klikk gjerne på bildet over for å se mer info om yachten vi fikk gleden av å bli med på.

Pin It on Pinterest