fbpx

Bølgen Media i skyene på UNC 2022 – Dronekonferansen i Kristiansand

Daniel satte seg på toget til det glade sørlandet i anledning UAS sin dronekonferanse UNC2022 i Kristiansand tidligere i november. Med hodet i skyene (siden vi snakker om droner…) var formålet å bli inspirert av potensialet til disse fantastiske maskinene. Norge er faktisk et av landene som virkelig er i fronten på dette område mtp testing og utvikling av ny teknologi og utforsking av bruksområder.

Dronekonferansen UNC har vokst seg til å bli en stor sak, noe som tyder på en raskt økende interesse for droner som verktøy og alternativ til prosesser og industrier over hele fjøla. Og selv om droner har vært på folkemunne i en periode nå, er det først i senere tid at vi har sett en større aksept for bruken av droner til spesifikke oppgaver. Og hvis vi ikke tar med all negativiteten rundt spionasje i det siste, så samles det stadig masse ny data og informasjon som er med på å pushe grensene fremover på hva som er mulig og akseptert.

Visste du f.eks at droner kan brukes til:

? Inspeksjoner av bygninger
? Å redde rådyrkalver i høyt gress med thermo-sensor (??)
? Identifisering av vannlekasjer og skader
? Kartlegge terreng og lage 3D modeller
? Frakte medisinsk utstyr (eller annet gods)
? Snart frakte personer
? Vaske fasader og bygninger
? Streame live TV sendinger
? Ta fantastiske bilder og video (som vi ofte gjør ?)
? Undervanns-inspeksjoner og arbeid
? Søk og leteaksjoner ifm snøskred
? Våpen og forsvars-middel
? Og mye annet…

Droner har såvidt sett toppen av isfjellet når det gjelder hva som er mulig. Sammen med 270 andre deltakere på UNC 2022 fikk vi presentert flere spennende tema rundt bruk av drone, og jammen ser fremtiden lys ut! Les ellers flere artikler fra messen her, publisert av Dronemagasinet.

Under ser du noen bilder fra konferansen.

Relaterte innlegg

Hvordan er hverdagen til en Digital Markedsfører?

Hvordan er hverdagen til en Digital Markedsfører?

Da jeg begynte hos Bølgen Media i november 2022, var det en stund siden jeg hadde jobbet i markedsføringsbransjen. Dette betydde at jeg fort skjønte at jeg var litt "utdatert" i fagfeltet mitt, og jeg ble utfordret til å tilegne meg mer kunnskap, og lære på eget...

SEO Myter: Skille Mellom Sannheter og Misforståelser

SEO Myter: Skille Mellom Sannheter og Misforståelser

Hva er SEO? Statistikk viser at så mange som 81% av forbrukere gjennomfører søk på nettet før de skal kjøpe noe. Derfor er det utrolig viktig med SEO tiltak for å rangere lokalt/nasjonalt når det gjelder synlighet på nett. SEO (søkemotoroptimalisering) handler enkelt...

Nytt Vedtak Gjør Bruk av Google Analytics Lovlig i Norge

Nytt Vedtak Gjør Bruk av Google Analytics Lovlig i Norge

Informasjonssikkerhet og personvern er en topp prioritet i den digitale verden, og det er viktig å holde seg oppdatert på de nyeste retningslinjene og reguleringene. En nylig utvikling av stor interesse for norske nettsideeiere og markedsførere er vedtaket om at bruken av Google Analytics nå er lovlig i Norge, ifølge nye regler fastsatt av Datatilsynet.

Vil du jobbe med oss?

Send inn en forespørsel

Pin It on Pinterest