fbpx

Bølgen Media dobler kapasiteten med ny ansatt – og vi har fått nye kontorer!

by | 5. sep, 2022 | Nyheter

Det ble pang-start på kontoret etter sommerferien, med flytting og oppgradering av kontorlokalene for å få dette på plass i tide før ny ansatt spaserte inn døren. Når vi først får inn en såpass ressurssterk person, er det jo viktig at miljøet han sitter i stimulerer de kreative og intelligente delene av hjernen hans, så han ikke blir helt sterilisert av hvite kontorvegger – det kunne vi ikke ha noe av.

Dermed har Bølgen Media endelig fått de kontorene vi føler at vi hører hjemme i. En blanding av det sorte og elegante, med en god dose tropisk landskap som henter inspirasjon fra varmere breddegrader. Vi skal jo ikke legge skjul på at vi er fan av «Aloha-vibes» her hos Bølgen Media, og mye av tematikken og inspirasjonen bak firmaet kommer fra tiden daglig leder Daniel Thu utdannet seg og jobbet i Hawaii. Hos oss er «shorts & flip-flops» alltid OK, og vi liker at det er såpass lavterskel. Med denne oppgraderingen har vi satt en standard for hvordan vi vil utvikle oss videre – og skal sakte men sikkert fylle hele etasjen her i Trim Towers med våre ansatte i sandaler.

Bølgen Media nye kotorer
Sorte elegante vegger og skap brytes opp med en spenstig «jungel-vegg». Her trives vi godt!

Ny sterk ressursperson på laget

Det første steget i retning oppover tar vi med vår nye (og første) ansatte siden oppstart i fjor – nemlig André Hauge. André kommer fra tilsvarende stilling hos Hjelseth Computers, og mange års erfaring fra flere byrå i bransjen. André er en kunnskapsrik rådgiver som er veldig dyktig til å sette seg inn i kundens behov, og forstå på grunnleggende og kreativt nivå hva kunden trenger for å nå sine mål.

André Hauge - Bølgen Media
André Hauge trer inn i rollen som selger/rådgiver (og potet) hos Bølgen Media

«Å få være med å bygge opp et nytt selskap som er i vekst er noe jeg synes hørtes utrolig spennende ut,» nevner André som en av hovedgrunnene til at han valgte å bli med på laget. «Det å få bli med såpass tidlig i prosessen, og å få sette mitt preg og dele min kunnskap – på toppen av en allerede såpass solid virksomhet – det tror jeg kan bli helt kanon!«

André Hauge er ansatt med tittel «Selger/Rådgiver,» men er klar for å være litt potet nå i en start-fase. Han skal i all hovedsak ha ansvar for å hente inn nye kundeforhold, men også fungere som prosjektleder og stå for en del av produksjon av markedsmateriell og markedsføring. Med mye erfaring og kompetanse i ryggsekken, ser vi veldig frem til å slippe ham løs hos både nye kunder og eksisterende. Vi har ingen tvil på at han kommer til å bidra positivt i tiden fremover.

Venter stor vekst og flere ansatte innen kort tid

Bølgen Media AS er, kanskje som kjent for de fleste, del-eid av Maaseide Promotions – med Bjørn Maaseide i spissen. Siden oppkjøpet i 2021 har vi opplevd sterk vekst med både nye kundeforhold, samt kunne tilrettelegge og tilby flere tjenester for eksisterende kunder. Vi har kjøpt inn topp utstyr for å kunne tilby høy kvalitet innen foto og video, og tilknyttet oss gode samarbeidspartnere på tjenester vi selv ikke har kapasitet til å gjennomføre. Vi sikter på å utvide teamet med flere nye ansettelser i kommende tid for å kunne dekke et økende trøkk og behov, og i tillegg øke kvalitet på arbeidet og tjenestene vi leverer. På den måten sørger vi for å kunne spisse kompetansen i et stadig utviklende og krevende marked med mer konsentrert kompetanse.

Er du, eller kjenner du kanskje noen som kunne vært interessert i å bli en del av Bølgen Media? Ta gjerne kontakt med oss, så tar vi gjerne en kaffe for å se om du er den rette kandidaten! Kontakt oss på aloha@blgn.no.

Aloha fra oss i Bølgen Media.

Ny ansatt i Bølgen Media - André Hauge
Velkommen til oss i Bølgen Media!

Relaterte innlegg

Vil du jobbe med oss?

Send inn en forespørsel

Pin It on Pinterest