Våre tjenester / Fotograf og Video produksjon i Stavanger, Sandnes – and beyond! 

Fotograf & Video produksjon

Bølgen Media leverer video og foto i topp kvalitet til alle typer produksjoner og formål, f.eks videoer for nettside/sosiale medier, TV/Kino reklame, How-to, presentasjon, scribble/animasjonsfilm, musikkvideo – hva enn det måtte være.

Video er mer populært enn noensinne på internett og Sosiale Medier

Video har blitt en del av alles hverdag, og alle de største selskap og mest aktive og anerkjente personer på sosiale medier skjønner dette. Med mer data, stadig bedre kvalitet på utstyr, og mer fokus på video opp gjennom de siste årene – har vi sett en stor vekst og etterspørsel for filmproduksjon til alle typer formål og format. Video kan brukes til så mye i dag, og terskelen for å produsere film er lavere enn den en gang var blant annet pga mer konkurranse og enklere tilgang til godt utstyr for en rimelig pris.

Bølgen Media film illustrasjon

Hva kan man bruke video til som bedrift?

Med video kan man fortelle historier på måter som ikke andre virkemiddel kan, og folk generelt elsker å se film. YouTube er i dag blant de største søkemotorene, og alle de store Sosiale Medier setter stort fokus på video fremover. Med video kan man blant annet gjøre følgende:

Vi har ofte lettere for å forstå video enn tekst. Derfor er video et fantastisk verktøy å bruke når man skal forklare prosesser, tjenester, produkter, osv. Vi har laget flere slike videoer for alle typer bransjer, og vi ser at dette er en veldig populær måte å bruke film på. Denne type video kan ofte brukes internt i virksomheten, eller på kanaler som YouTube og/eller sosiale medier.

Noen eksempler på slik type film kan være:

  • Presentasjon av et selskap, ofte sammen med animert tekst
  • Fremgangsmåte for bruk av maskineri
  • Hvordan sette opp X produkt til bruk
  • Hvordan legge gulv med X produkt
  • Opplæring og instruksjoner
  • Internkommunikasjon
  • Produkt-reviews
  • Mye mer!

Film brukes stadig mer på nettsider og i sosiale medier, og er et perfekt virkemiddel for å engasjere dine målgrupper. Ved å bruke film/video vil man holde på «publikum» lenger enn ved å bare bruke bilde eller tekst, og man har også mye rom for kreativitet og nytenkning. Videoer på sosiale medier har en lavere terskel mtp krav til kvalitet – og man har mulighe til å la målgruppen komme tettere innpå virksomheten. 

Noen typer video som kan være aktuelt:

  • Bannere til nettsiden
  • Produkt-/tjeneste presentasjon
  • Introduksjon/forklaring av tjeneste eller produkt
  • Kreative korte snutter for å vise frem produktkvaliteter
  • Behind the scenes filmer for å vise produksjon osv.

Animasjonsfilmer følger ikke naturens lover, og gir derfor uendelig med muligheter. Animasjonsfilmer er gode alternativ for å animere og visualisere produkter som kanskje ikke er like enkle å filme – som f.eks prosesser på borerigger, visualisering av innmaten til et produkt, prosjekter under planlegging, eller hva som helst annet som best kan gjøres grafisk.

Noen typer animasjonsfilmer vi kan lage:

  • 2D Animasjon
  • 3D Animasjon
  • Scribble-film
  • Powerpoint presentasjonsfilm

Reklamefilmer kan produseres i mange format og opplag, og kan benyttes i utallige kanaler – alt fra kinoreklame eller TV til Sosiale Medier og nettsider. I tillegg kan det lages forskjellige versjoner basert på hvilken kanaler det skal vises på. Reklamefilmer er et godt tradisjonelt virkemiddel å inkludere i markeds-miksen når man skal promotere produkter eller tjenester på forskjellige flater mot et større publikum – men kan også brukes i mindre opplag på spesifikke flater som f.eks kun på SoMe eller konkrete fysiske lokasjoner.

Produksjon av reklamefilm passer til:

  • Spesifikke kanaler som Clear Channel o.l.
  • Digitale Display annonser
  • TV- og Kinoreklamer
  • Sosiale Medier
  • Messer/stands
  • YouTube
  • +++

Bølgen Media er lisensiert for bruk av drone, og har alle sertifikater og dokumentasjon som kreves for forsvarlig og trygg gjennomføring av oppdrag. Drone gir mulighet for spennende perspektiv som ellers ikke hadde vært mulig uten. Det som før kun var mulig å få til med helikopter kan man i dag gjøre med drone for en mye rimeligere pris – noe som gjør dette til en attraktiv tjeneste for virksomheter som ønsker oversiktsvideo eller har behov for et fugleperspektiv.

Drone film og foto passer til:

  • Oversiktsbilder
  • Eiendom og prosjekt
  • Kontroll av utstyr, bygninger, o.l.
  • Film generelt, for et stilig perspektiv

 

Vi synes det er veldig gøy å jobbe med artister som vil opp og frem her i verden. Musikkvideo er ofte en type film hvor vi kan la kreativiteten flyte mer fritt enn på tradisjonelle andre video-typer, samt at konsert-videoer girr oss mulighet til å oppleve fantastiske show nært og personlig. Ved å kombinere godt video- og lydutstyr får man foreviget øyeblikk på en måte man ikke får med bare smarttelefoner og forbruker-utstyr.

Grunner til å lage musikkvideo med profesjonellt utstyr:

  • Bedre kvalitet på sluttresultat
  • Hjelp til distribusjon av media

Statistikken taler for bruk av video

Brukere av internett bruker i gjennomsnitt 7 timer i uken på å se videoer på nett, i følge statistikk fra 2021, mens tid foran vanlig TV stadig synker – noe som gjør det tydelig at video på digitale flater er viktigere enn noen gang.

Videoer oppmuntrer også folk til å bruke mer tid på nettsiden din, noe som gir signaler til søkemotorer (spesielt Google) at nettsiden din har informativt og engasjerende innhold. Dette er en viktig faktor for rangering i søkeresultater, og noe som blir viktigere i tiden som kommer. 

Opp mot 80% av markedsførere globalt har omfavnet video som en av de viktigste verktøy som del av deres helhetlige strategi for kunder. Økt bruk av video betyr også økt konkurranse, og det er desto viktigere at det gjøres riktig. Med riktig utstyr kommer man langt, men man må også ha en strategi og målsetning som gir resultater. 

Bølgen Media er et lokalt selskap i Stavanger/Sandnes, men vi er ikke begrenset til bare Rogaland.

Et lite utvalg videoproduksjon

Promo video:

Private Cruise

YouTube Serie:

InterPadel

m/Thor Hushovd

Industrivideo:

Trio Oiltec

Intervju-serie:

Kraft Bank

2D animasjon:

Archer Well

Drone + promo:

Frydenbø Industri

Et bilde sier mer enn tusen ord

Fotograf & bilderedigering

Riktig bildemateriale er viktig for all type markedsføring, og Bølgen Media utfører foto-oppdrag av de fleste typer. Produkt-foto, foto av prosesser, portrett-foto – hva enn det måtte være. I tillegg utfører vi bildemanipulering og redigering. Kontakt oss for å diskutere ditt foto-prosjekt.

DSC05727 2 scaled
bolgenmedia web bilder 12
bolgenmedia web bilder 06
bolgenmedia web bilder 02

Hvilke typer foto kan vi hjelpe deg eller din virksomhet med?

Høy kvalitet på foto – enten det er produkt-foto, ansatt-foto eller bilder til Sosiale Medier – er viktigere enn noen gang. Med smarttelefoner på forbrukernivå som gir gode resultater er nivået mye høyere for å skille seg ut og fremstå profesjonell enn det var for få år tilbake. Og med det høye bruket av Sosiale Medier har forbrukere blit vant til bilder og innhold av god kvalitet, så å ikke ha fokus på kvalitet på bildemateriale som brukes stikker man kjepper i hjulene for eget varemerke. Bølgen Media har et dediktert team som kan bistå med bilder av alle slag, og noen typiske er: 

Høy kvalitet på foto av produkt eller tjeneste er viktigere i dag enn det noen gang har vært. Potensielle kunder legger stor vekt på kvalitet. Sørg derfor for at bildene ser profesjonelle ut.

Ansattfoto, eller portrettfoto, brukes ofte i forbindelse med visittkort og nettsider. Vi ser ofte tilfeller hvor bedriften bruker «trauste» bilder tatt med mobiltelefon, med forstyrrende bakgrunn og lite fokus på kvaliteten på selve bildet. La oss hjelpe dere å vise de ansatte fra sine beste sider!
Trenger dere situasjonsbilder til redaksjonelle sammenheng kan vi bistå med utstyr av høy kvalitet for å få bilder i riktig format og stil.
Kreative eller tradisjonelle fotografier til bruk i reklame-materiale til alle slags formål, både for digitale og analoge kanaler.

Det er nærmest ingen grenser på hva man i dag kan få til med moderne programvare; Endre farger, bakgrunn, legge til elementer, retusjere hud, fikse på bilder med feil, osv. Vi har god erfaring med etterredigering av bilder og kan både skape kreative produksjoner, samt fikse eller forbedre på eksisterende bilder. 

Vi hjelper gjerne til dersom dere skulle trenge bilder av natur, landskap, ekspedisjoner, dyreliv osv.. Flott til presentasjoner, plakater, nettside osv.
Vi bidrar gjerne til å dokumentere eventer av alle slag – fra konkurranser, til julemarked, til treningsleirer. Veldig mange som arrangerer eventer glemmer å dokumentere dette med riktig utstyr, og man mister dermed muligheten til å vise dette frem på en god måte senere. Vi hjelper til med å fange de viktige øyeblikkene!

Bølgen Media er lisensiert droneoperatør med alle nødvendig dokumentasjon. Dronefoto passer til mange forskjellige typer situasjoner, og gir et spennende nytt perspektiv man ofte ikke får med vanlig fotografering.

DSC07313 2

Erfaring fra flere bransjer

Vi har erfaring med fotografi og videoproduksjon innen flere bransjer og kategorier. Se derfor mer arbeid ved å klikke på linken under, eller kontakt oss for flere referanser.

Vil du jobbe med oss?

Send inn en forespørsel

Pin It on Pinterest