Fortell med bilder:

Video og foto

blgn. har et dedikert og kreativt team som leverer video og foto i topp kvalitet til alle typer produksjoner og formål, f.eks videoer for nettside/sosiale medier, TV/Kino reklame, How-to, presentasjon, scribble film, musikkvideo – hva enn det måtte være. 

Både foto og video er utrolig effektive metoder for å få mer oppmerksomhet rundt produkter og tjenester – men det er uhyre viktig at kvaliteten på produksjonen er høy slik at det ikke oppfattes som amatørmessig og i stedet svekker kundeopplevelsen. Vi har høyt fokus på at at sluttproduktet skal ha høy kvalitet i henhold til de kanalene som blir valgt, enten det er en enkel film til sosiale medier, eller det er en reklamefilm. 

Hvilke typer videoer kan vi hjelpe deg eller din virksomhet med? 

Presentasjonsvideo

Vi har ofte lettere for å forstå video enn å forstå tekst. Derfor er video et fantastisk verktøy å bruke til å forklare produkter, prosesser, tjenester osv. 

Reklamefilm

Reklamefilmer kan ta mange former, og kan benyttes i mange format og kanaler – alt fra kinoreklame eller TV reklame til sosiale medier.

Dronefilm

Få et nytt og spennende perspektiv på dine prosjekter. Drone gir mulighet til flotte oversikts-filmer og nydelige bilder til alle mulige formål.

Internkommunikasjon

Har dere viktige beskjeder til de ansatte i bedriften, så er kanskje video en bedre måte å formidle dette på enn gjennom e-post – og mye kjekkere!

Animasjonsfilm

Animasjonsfilmer følger ikke naturens lover, og gir derfor uendelig med muligheter. Perfekt for å animere og visualisere grafiske element.

Film for web og SoMe

Ingen tvil om at video blir mer og mer populært til bruk på nettsider og i sosiale medier. Film egner seg bra til nettside-bannere, som er veldig inn for tiden.

Musikk-/konsertvideo

Noe vi synes er veldig gøy, er å jobbe med kreative artister som ønsker seg opp og frem her i verden. Musikkvideoer er ofte en plass hvor vi kan la kreativiteten flyte fritt, mens konsertvideoer gir oss muligheten til å oppleve fantastiske show nært og personlig.

Listen ender selvsagt ikke her – har du spørsmål om prosjekter som kan være aktuelle er det bare å ta kontakt, så finner vi en spennende løsning som passer for deg og din bedrift.

Hvilke typer foto kan vi hjelpe deg eller din virksomhet med?

Produktfoto

Høy kvalitet på foto av produkt eller tjeneste er viktigere i dag enn det noen gang har vært. Potensielle kunder legger stor vekt på kvalitet.

Redaksjonell foto

Trenger dere situasjonsbilder til redaksjonelle sammenheng kan vi bistå med utstyr av høy kvalitet for å få bilder i riktig format og stil.   

Fotomanipulasjon

Det er nærmest ingen grenser på hva man i dag kan få til med moderne programvare; Endre farger, bakgrunn, legge til elementer, retusjere hud ++. 

Ansattfoto

Få frem de beste sidene av deres ansatte – alt for mange gange ser vi nettsider med trauste bilder av virksomhetens ansatte. La oss hjelpe dere!

Reklamefoto

Kreative eller tradisjonelle fotografier til bruk i reklame-materiale til alle slags formål, både for digitale og analoge kanaler.

Natur- og landskaps foto

Vi hjelper gjerne til dersom dere skulle trenge bilder av natur, landskap, ekspedisjoner, dyreliv osv.. Flott til presentasjoner, plakater, nettside osv.

Bilder av eventer

Vi bidrar gjerne til å dokumentere eventer av alle slag – fra konkurranser, til julemarked, til treningsleirer. Veldig mange som arrangerer eventer glemmer ofte å dokumentere dette med riktig utstyr, og man mister dermed muligheten til å vise dette frem på en god måte senere. Vi hjelper til med å fange de viktige øyeblikkene!

Gi oss gjerne en utfordring...

Nettsider kommer i alle størrelser og fasonger; fra nettbutikker til landings-sider, fra personlige blogger til bedrifts-nettsider, fra gule til lilla, store og små. På grunn av våre verktøy (og dyktige ansatte) kan vi levere nettsider som passer til de aller fleste behov og ambisjonsnivå. Og med litt opplæring i verktøyet blir du også en erfaren webdesigner på 1-2-3, og kan enkelt arbeide med egne nettsider helt selv! Så gi oss gjerne en utfordring, vi gleder oss til å ta oppgaven!

Pin It on Pinterest