fbpx

Få hele oversikten:

Drone film & foto

Det har aldri vært enklere å oppnå nydelig fugleperspektiv gjennom øyet til kamera enn det er nå. Samtidig er det et økt trusselbilde å ta hensyn til når det kommer til sikkerhet rundt drone, og mangel på kunnskap, erfaring og gyldige papirer kan gi katastrofale følger. 

Vi har heldigvis alle nødvendige dokumenter for å drive med lovlig drone virksomhet, og god erfaring med flere typer oppdrag. Dette er området som er viktig å stille krav til som kunde. Før alle oppdrag gjør vi grundig forarbeid, og gjør oss kjent med situasjonen og rammene rundt oppdraget. 

Bølgen Media har topp moderne droner som kan gjøre gyro-stabiliserte opptak i full 4k kvalitet. Drone har utrolig mange spennende bruksområder, både innen film og foto.

Så, hva er det egentlig som gjør drone så utrolig spennende å bruke? 

Drone for film og foto

Bruk av drone til film og foto gir et spennende perspektiv som øker kvaliteten på produksjonen betraktelig. Ettersom bruk av fugleperspektiv i film og foto tidligere har vært forbeholdt prosjekter med store budsjetter har vi fått en underbevisst følelse av at alt som sees fra oven har en mye høyere produksjonskvalitet. Det gjør at prosjektet oppfattes som mer profesjonelt, og gir samtidig økt oppmerksomhet hos den endelige målgruppen for produksjonen. 

Drone for eiendom og industri

Drone har et bredt bruksområde, og trenger ikke være begrenset til produksjon av kommersielle filmer og foto. Drone kan blant annet brukes i forbindelse med oppmåling og oversiktsbilder av eiendom for eiendoms- og byggebransjen, produksjon av 3D modeller og visualisering, inspeksjoner av bygninger og strukturer (broer, master, konstruksjoner, høyspent ++). 

Les gjerne mer om drone i dette innlegget

Vi bruker hovedsakelig Mavic Air 2 Drone

Mavic Air 2 er en lett liten sak av en drone, med et kraftig kamera av topp kvalitet. Dronen filmer opptil 4K video stabilisert med en 3-axis stabilisator som sørger for utrolig stabil og “smooth” film. I tillegg har den en av de lengste flytidene av droner på markedet, på opptil 27 minutter per batteri. Den har anti-krasj sensorer og avanserte funksjoner som gjør kreative måter å filme på mye enklere. Resultatet man får ved å filme med Mavic Air 2 gir alltid bra inntrykk!

Listen ender selvsagt ikke her – har du spørsmål om prosjekter som kan være aktuelle er det bare å ta kontakt, så finner vi en spennende løsning som passer for deg og din bedrift.

Noen utvalgte drone-filmer

Dronefilm for Gosta, et guide byrå i Stavanger, hvor vi blandet inn litt vanlig film, lydproduksjon og mye flott drone-opptak.

Dronefilm for DYOP Travel, en rein dronefilm med fokus på flott natur og aktivitet i nærområdet. 

Dronefilm for Ventilene for å vise frem oppussingen av Viste Strandhotell. Filmen brukes som bakgrunn på banner på deres nettside.

Konsertvideo for Vrakfeber, hvor vi fikk blandet inn litt dronefilm i produksjonen for å øke produksjonskvaliteten. 

Gi oss gjerne en utfordring...

Nettsider kommer i alle størrelser og fasonger; fra nettbutikker til landings-sider, fra personlige blogger til bedrifts-nettsider, fra gule til lilla, store og små. På grunn av våre verktøy (og dyktige ansatte) kan vi levere nettsider som passer til de aller fleste behov og ambisjonsnivå. Og med litt opplæring i verktøyet blir du også en erfaren webdesigner på 1-2-3, og kan enkelt arbeide med egne nettsider helt selv! Så gi oss gjerne en utfordring, vi gleder oss til å ta oppgaven!

Pin It on Pinterest