fbpx

Våre tjenester / Drone foto og video

Drone film og foto

Bølgen Media har all nødvendig dokumentasjon for lovlig kommersiell drift med drone, og har topp moderne droner som kan gjøre gyro-stabiliserte opptak i nydelig kvalitet. Drone har utrolig mange spennende bruksområder, både innen film og foto.

Sett krav til din leverandør – det er lovpålagt med sertifikat og forsikring!

Det har aldri vært enklere å oppnå nydelig fugleperspektiv gjennom øyet til kamera enn det er nå. Samtidig er det et økt trusselbilde å ta hensyn til når det kommer til sikkerhet rundt drone, og mangel på kunnskap, erfaring og gyldige papirer kan gi katastrofale følger. 

Vi har heldigvis alle nødvendige dokumenter for å drive med lovlig drone virksomhet, og god erfaring med flere typer oppdrag. Dette er området som er viktig å stille krav til som kunde. Før alle oppdrag gjør vi grundig forarbeid, og gjør oss kjent med situasjonen og rammene rundt oppdraget. 

Bølgen Media drone illustrasjon FG

Drone for film, foto, eiendom og industri

Drone har et bredt bruksområde, og trenger ikke være begrenset til ordinære filmer og foto. Drone kan blant annet brukes i forbindelse med oppmåling og oversiktsbilder av eiendom for eiendoms- og byggebransjen, produksjon av 3D modeller og visualisering, inspeksjoner av bygninger og strukturer.

Bruk av drone til film og foto gir et spennende perspektiv som øker kvaliteten på produksjonen betraktelig. Ettersom bruk av fugleperspektiv i film og foto tidligere har vært forbeholdt prosjekter med store budsjetter har vi fått en underbevisst følelse av at alt som sees fra oven har en mye høyere produksjonskvalitet. 

Det gjør at prosjektet oppfattes som mer profesjonelt, og gir samtidig økt oppmerksomhet hos den endelige målgruppen for produksjonen. Drone har et bredt bruksområde, og bare fantasien setter grenser.

Vil du jobbe med oss?

Send inn en forespørsel

Pin It on Pinterest