Si velkommen til vår nye prosjektleder / rådgiver Hege Wettergreen

by | 13. des, 2023 | Blogging, Fremhevet, Nyheter

Vi lovet i tidligere innlegg at det ville ramle inn en person til her på Bølgen Media sine kontorer i Forus Atrium, og nå er hun jammen på plass! Vi er stolte av å kunne introdusere Hege Wettergreen, vår ferskeste prosjektleder som skal få prøve seg i «bølgene».

Hege har tidlig vist seg å være en sann dynamo av positivitet og energi – noe vi digger her hos oss i Bølgen Media! Med over to tiår i salg, service og ledelse bringer hun også en eksepsjonell blanding av erfaring og nytenkning til bordet. Hennes tidligere arbeid har bestått av en blanding av strategisk tenkning, relasjoner, og et stort driv til å finne gode løsninger.

En allsidig erfaring fra «den andre siden av bordet»

Med 20 års erfaring innen forskjellige bransjer har Hege utviklet en unik forståelse for hva som trengs for å oppnå suksess innen ulike fag. Ved å være en del av VB Gruppens kommunikasjon- og markedsteam, har hun i flere år vært på «motsatt side av bordet,» og kommunisert med flere reklamebyrå fra kundens perspektiv – en erfaring vi som byrå kan lære mye av, og ta med videre i vårt arbeid for kunder og i kunderelasjoner generelt. Dette synes vi er veldig spennende!

JGS 5396

Mer enn bare jobb

Hege er en stor forkjemper for å bygge relasjoner basert på tillit og respekt, noe som strekker seg langt utover det profesjonelle miljøet. Hennes engasjement i frivillige organisasjoner speiler hennes overbevisning om kraften av mennesker alltid skal være i fokus. Dette perspektivet er uvurderlig i en tid der gode og ekte forbindelser er nøkkelen til varig suksess og vekst.

Klar for nye utfordringer

I hennes egne ord, «Jeg hører hjemme og trives best i et kreativt og dynamisk arbeidsmiljø,» og det er akkurat det vi tilbyr her i Bølgen Media. Med sin ekspertise og energi er vi sikre på at Hege vil ta nysalg og prosjektledelse til nye høyder.

Velkommen til Bølgen Media! Vi gleder oss til veien videre!

Relaterte innlegg

Vil du jobbe med oss?

Send inn en forespørsel

Pin It on Pinterest