fbpx

Få hele oversikten med Drone film og foto

mar 13, 2018 | Drone, Film og Foto | 0 comments

Drone foto og film er en fantastisk måte å løfte kvaliteten på presentasjonen av dine prosjekter og produkter. Anvendelsesområdene er mange, og resultatet du sitter igjen med gir en wow-opplevelse du stolt kan vise frem. Ved å benytte drone får du full oversikt og fokus på produktet på en helt unik måte i forhold til vanlig film og foto.

Bølgen Media er endelig blitt sertifisert til å gjøre kommersielle drone-oppdrag. Det er store nyheter! Vi har derfor nå mulighet til å ta på oss oppdrag innen flere bransjer og behovs-områder. Drone film og foto er en fantastisk måte å øke kvalitet på flere typer områder, og noen av områdene drone er veldig nyttig å bruke:

Oversiktsbilder og film for eiendom og byggebransjen
Arkitekt-film og foto med 3D visualisering av bygninger eller andre fokusområder
Inspeksjoner av bygninger og strukturer (broer, master, konstruksjoner, høyspent ++)
Presentasjons-foto og film for biler, båter, sykler eller andre ting i bevegelse
Kreative musikk-/produkt-/presentasjons-videoer
Naturbilder og film
++
Oversikts-foto og -film var lenge noe som var forbeholdt dem som hadde store budsjetter, og det omfattet ofte leie av helikopter og mannskap til å operere alt utstyr som fulgte med. Det var ikke billig, kan du si… Med droner som stadig blir mindre, og lettere å håndtere, har man nå muligheten til å lage fantastiske filmer og bilder på mye lavere budsjetter – men samtidig med veldig bra kvalitet. Vi har lenge arbeidet med drone i våre oppdrag, men har ikke hatt muligheten til å tilby dette som en tjeneste (offentlig) på grunn av papirarbeid som måtte i orden først. Nå har vi derimot blitt godkjent av luftfartstilsynet, med alle nødvendige dokumenter og forsikringer. Dronene våre filmer i 4K oppløsning, og gir en utrolig kvalitet på bilde og film.

Drone bilde natur
drone mavic 1

Vi bruker blant annet Mavic Pro dronen, som er liten og lett å fly – og samtidig gir nydelig 4K film.

Har du noen prosjekter eller produkter som kunne trengt en liten kvalitets-boost med bruk av drone film? Vi har god erfaring fra kunder av alle typer bransjer, og gleder oss til å utvide bekjentskap og portefølje enda mer. Vår virksomhet er godkjent av luftfartstilsynet, og alle operasjonene er forsikret. Vi har også annet profesjonelt film og foto utstyr, alt med mulighet for 4K filmoppløsning. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg på vei med dine prosjekter.

Et eksempel på hvordan dronefilm kan benyttes. Dette er en enkel film vi lagde for et nyoppstartet guide-byrå her i Stavanger.

Pin It on Pinterest