fbpx

Et lite utvalg av

Vårt arbeid

Vi har gjort arbeid på tvers av flater, kanaler, landegrenser og bransjer. Ingen jobber er like, og ingen formula er den samme for alle kunder – men det er det som gjør arbeidet vårt så utrolig spennende. Bla deg gjennom et lite utvalg nedenfor.

%

Showreel video

Ta en titt, da vel!

Nettsider / Webdesign

Et utvalg av våre jobber innen webdesign. Vi bygger våre nettsider i WordPress, og bruker verktøy i topp kvalitet, noe som gir en trygghet og brukervennlighet for deg som kunde, samt en nettside som vil være tilpasset dagens standarder og behov. I tillegg er nettsidene rustet for fremtiden, men alle muligheter for utvidelser og tillegg.

interpadel website

NETTSIDE:

InterPadel Norge

tapthat website

NETTSIDE:

TapThat Norge

Trim Towers Nettside

NETTSIDE:

Trim Towers

private cruise website new

NETTSIDE:

Private Cruise

Vital hudklinikk portfolio

NETTSIDE:

Vital Hudklinikk

Videoproduksjon

Vi lager videoer til alle slags formater og formål, og har bred erfaring innen forskjellige typer bransjer. Videoer produseres med topp utstyr, og tilpasses etter behov – skal videoen være for YouTube, Sosiale Medier som Facebook, Instagram, Tiktok eller Snapchat? Vi ordner riktig format og hjelper deg på veien med publisering og etterarbeid.

YouTube Serie:

InterPadel

m/Thor Hushovd

YouTube Serie:

InterPadel

m/Thor Hushovd

YouTube Serie:

InterPadel

m/Thor Hushovd

Promovideo:

Private Cruise

Promovideo:

Private Cruise

DRONE/LANDSKAP:

Gosta Guidebyrå

Industri-video:

Trio Oiltec

Industri-video:

Trio Oiltec

Industri-video:

Trio Oiltec

Musikkvideo:

Vrakfeber

Musikkvideo:

J.R. Harlekin

Musikkvideo (klipp+edit):

Brigitte J. Jameson

Musikkvideo:

A-Mat Matkasser

Scribble-film:

Archer Well Norge

film med teleprompter:

Archer Well Norge

Stemings-film:

Northman OCR

Stemings-film:

Northman OCR

Kinoreklame:

SF Kino Stavanger/Sandnes

Fotografi og bilderedigering

Riktig bildemateriale er viktig for all type markedsføring, og Bølgen Media utfører foto-oppdrag av de fleste typer. Produkt-foto, foto av prosesser, portrett-foto – hva enn det måtte være. I tillegg utfører vi bildemanipulering og redigering. Kontakt oss for å diskutere ditt foto-prosjekt. 

DSC05727 2 scaled
DSC04451 scaled
DJI 0045 web
DSC04799 scaled
DSC04906 2 scaled
DSC05167 2 scaled

Diverse annet arbeid

Bølgen Media utfører arbeid på tvers av forskjellige fag-områder, og svært få jobber er like. Trenger du print-materiale, interiør-design og tilpassede inventar-løsninger, hjelp til Sosiale Medier, digital synlighet – vi er innom de fleste områder!

Diverse plakat design:

SF Kino / ODEON 

For SF Kino/Odeon Sandnes og Stavanger har vi i en årrekke fått gleden av å lage design på flere typer plakater og trykte artikler. De har gitt oss friheten til å stort sett designe etter eget ønske, og vi har på den måten fått brukt kreativiteten til å skape et lekent uttrykk som passer til en plass som kinoen, hvor det handler om å skape stemning før filmen. 

Utvalget du ser her er bare en liten brøkdel av hva vi har laget for kinoen gjennom årene. Vi har på mange måter vokst sammen med kinoen, og har mye å takke dem for at vi er hvor vi er i dag.

For SF Kino og Odeon har produsert ting som menyplakater, prislapper, interndokumenter, diplomer, klistermerker, kampanjeplakater, folier til diverse inventar – og mye mer. 

Vi har også produsert film og kampanje på sosiale medier, samt designet kiosken i Sandnes – som beskrevet lenger oppe på siden her. 

Interiør design:

SF Kino Sandnes

For kinoen i Sandnes, Rogaland, fikk vi redesignet kioskens interiør og laget en kiosk som var mer innbydende og åpen, og som samtidig utnyttet plassen mye bedre enn tidligere. Vi fikk også samlet en del tråder og skapt en mer helhetlig opplevelse før filmen for kinoens publikum. Kiosken ble laget i tråd med virksomhetens profil, hvor fokuset var å holde det moderne og effektivt slik at køer gikk smidig, og varer ble presentert på en tiltalende måte. Kiosken ble senere omtalt i bransjemagasinet Kinomagasinet hvor det ble vist til økt omsetning pga ombyggingen. “Dessverre” har kiosken gått gjennom en ny oppussing siden den gang ifm omdanningen til Odeon Kino – som også ble veldig flott, men ikke designet av oss.

Utvalget nevnt over er en liten del av jobbene vi har utført. Kontakt oss dersom du har spesielle forespørsler, vil diskutere prosjekter eller dersom du ønsker flere referanser eller eksempler på arbeid vi kan utføre.

Utvalgt prosjekt: 

Forklarende “scribble film” for Archer

Norsk versjon:

Engelsk versjon:

Kunde

Archer er et internasjonalt oljeserviceselskap med fokus på sikre måter å levere høyeste kvalitet innen tjenester og produkter til bore- og brønn-service industrien. Archer opererer på 40 steder i 19 land, og har vært til stede i over 40 år. 

Case

Archer Well trengte en presentasjonsfilm i form av en scribble-film for å illustrere et alvorlig scenario. Denne skulle være i to versjoner: en norsk og en engelsk. 

Løsning

blgn. lagde, sammen med illustratør Tim Levang, et utvalg av illustrasjoner med utgangspunkt i et script levert av Archer Well. Av disse illustrasjonene lagde vi en scribble presentasjons-video med bevegende bilder, lydeffekter og profesjonell voice-over.

Gi oss gjerne en utfordring...

Nettsider kommer i alle størrelser og fasonger; fra nettbutikker til landings-sider, fra personlige blogger til bedrifts-nettsider, fra gule til lilla, store og små. På grunn av våre verktøy (og dyktige ansatte) kan vi levere nettsider som passer til de aller fleste behov og ambisjonsnivå. Og med litt opplæring i verktøyet blir du også en erfaren webdesigner på 1-2-3, og kan enkelt arbeide med egne nettsider helt selv! Så gi oss gjerne en utfordring, vi gleder oss til å ta oppgaven!

Pin It on Pinterest