fbpx

Bølgen Media – Tidligere arbeid

Et utvalg arbeid av Bølgen Media

Vi har gjort arbeid på tvers av flater, kanaler, landegrenser og bransjer. Ingen jobber er like, og ingen løsning er den samme for alle kunder – og det er akkurat det som gjør arbeidet vårt så utrolig spennende. Bla deg gjennom et lite utvalg nedenfor.

%

Showreel 2020

Ta en titt!

Nettsider / Webdesign

Et lite utvalg av våre jobber innen webdesign. Vi bygger våre nettsider i WordPress, og bruker verktøy i topp kvalitet, noe som gir en trygghet og brukervennlighet for deg som kunde, samt en nettside som vil være tilpasset dagens standarder og behov. I tillegg er nettsidene rustet for fremtiden, med alle muligheter for utvidelser og tillegg.

interpadel website

NETTSIDE:

InterPadel Norge

tapthat website

NETTSIDE:

TapThat Norge

Trim Towers Nettside

NETTSIDE:

Trim Towers

private cruise website new

NETTSIDE:

Private Cruise

Vital hudklinikk portfolio

NETTSIDE:

Vital Hudklinikk

Video­produksjon

Vi lager videoer til alle slags format og formål, og har bred erfaring innen forskjellige typer bransjer. Videoer produseres med topp utstyr, og tilpasses etter behov – skal videoen være for YouTube, Sosiale Medier som Facebook, Instagram, Tiktok eller Snapchat? Vi ordner riktig format og hjelper deg på veien med publisering og etterarbeid.

YouTube Serie:

InterPadel

m/Thor Hushovd

Promovideo:

Private Cruise

En av flere for kunde

Industri-video:

Trio Oiltec

En av flere for kunde

2D Animasjonsfilm:

Archer Norge

Musikkvideo:

J.R. Harlekin

Konsertvideo/drone:

Vrakfeber

Promovideo:

A-Mat Matkasser

Scribble-film:

Archer Well Norge

film med teleprompter:

Archer Well Norge

Fotografi og bilde­redigering

Riktig bildemateriale er viktig for all markedsføring, og Bølgen Media utfører foto-oppdrag av de fleste typer. Produkt-foto, foto av prosesser, portrett-foto – hva enn det måtte være. I tillegg utfører vi bildemanipulering og redigering. Kontakt oss for å diskutere ditt foto-prosjekt.

DSC05727 2 scaled
DSC04451 scaled
DSC04799 scaled
DSC04906 2 scaled

Diverse annet arbeid

Bølgen Media utfører arbeid på tvers av forskjellige fag-områder, og svært få jobber er like. Trenger du print-materiale, interiør-design og tilpassede inventar-løsninger, hjelp til Sosiale Medier, digital synlighet, logo – vi er innom de fleste områder!

Diverse design for Odeon Kino Stavanger / Sandnes

For Odeon Kino (tidligere SF Kino) har vi i en årrekke hatt gleden av å designe meny-plakater og annet kreativt materiell som f.eks inventar og profilerings-materiale til kiosk, og en holdningskampanje for bedre oppførsel i salene i form av en film (+SoMe) som rullet før alle filmene over en lengre periode. 

Bølgen Media Private Cruise plakater

Diverse print materiale og digitale tjenester for Private Cruise

For Private Cruise har vi levert flere tjenester, deriblant flere filmer, fotografering, drone-video, plakater, hjelp til Sosiale Medier, annonsering på Google og diverse andre nettverk. 

InterPadel Logo hvit farge WEB uten luft

Total profilering for InterPadel Norge

For InterPadel Norge har vi levert logo, profilmanual, nettside og diverse løsninger til interiør og eksteriør – samt bistått med generell digital synlighet på SoMe og diverse print materiale – og mye mer. Rett og slett en komplett pakke. 

Diverse poster til Sosiale Medier for forskjellige kunder

Bølgen Media bistår flere bedrifter med innholdsproduksjon og posting av innhold og annonser til Sosiale Medier, enten det er Facebook, LinkedIn, SnapChat, Instagram – eller andre medier. Vi er oppdatert på gjeldende regler og «best practice» for de aller fleste kanaler, og hjelper din bedrift oppnå bedre synlighet og rekkevidde i ønskede kanaler. 

Våre Tjenester

Webdesign, nettsider & nettbutikker

Flott design, enkelt å administrere

SEO & Digital synlighet

Få bedre synlighet på nett

Konsept & idéutvikling

Alt begynner med en idé

Film & foto

Fortell med bilder & film

Lisensiert Droneoperatør

Skap innhold fra andre perspektiv

Andre fagfelt & tjenester

Reklame-verden vokser kontinuerlig, og omfatter til stadighet nye fagfelt. Vi oppdaterer oss på det nyeste, og har fagkompetanse og erfaring på de aller fleste områder som kreves i dagens marked. 

Vil du jobbe med oss?

Send inn en forespørsel

Pin It on Pinterest