Et lite utvalg av

Vårt arbeid

Vi har gjort arbeid på tvers av flater, kanaler, landegrenser og bransjer. Ingen jobber er like, og ingen formula er den samme for alle kunder – men det er det som gjør arbeidet vårt så utrolig spennende. Bla deg gjennom et lite utvalg nedenfor.

%

Showreel video

Ta en titt, da vel!

NETTSIDE:

JC Møbeltapetserer

NETTSIDE:

NorthWell Gefro

NETTSIDE:

Northman OCR

NETTSIDE:

Private Cruise

NETTSIDE:

Rubberstyle

Interiør design:

SF Kino Sandnes

For kinoen i Sandnes, Rogaland, fikk vi redesignet kioskens interiør og laget en kiosk som var mer innbydende og åpen, og som samtidig utnyttet plassen mye bedre enn tidligere. Vi fikk også samlet en del tråder og skapt en mer helhetlig opplevelse før filmen for kinoens publikum. Kiosken ble laget i tråd med virksomhetens profil, hvor fokuset var å holde det moderne og effektivt slik at køer gikk smidig, og varer ble presentert på en tiltalende måte. Kiosken ble senere omtalt i bransjemagasinet Kinomagasinet hvor det ble vist til økt omsetning pga ombyggingen.

Diverse plakat design:

SF Kino / ODEON 

For SF Kino/Odeon Sandnes og Stavanger har vi i en årrekke fått gleden av å lage design på flere typer plakater og trykte artikler. De har gitt oss friheten til å stort sett designe etter eget ønske, og vi har på den måten fått brukt kreativiteten til å skape et lekent uttrykk som passer til en plass som kinoen, hvor det handler om å skape stemning før filmen. 

Utvalget du ser her er bare en liten brøkdel av hva vi har laget for kinoen gjennom årene. Vi har på mange måter vokst sammen med kinoen, og har mye å takke dem for at vi er hvor vi er i dag.

For SF Kino og Odeon har produsert ting som menyplakater, prislapper, interndokumenter, diplomer, klistermerker, kampanjeplakater, folier til diverse inventar – og mye mer. 

Vi har også produsert film og kampanje på sosiale medier, samt designet kiosken i Sandnes – som beskrevet lenger oppe på siden her. 

Musikkvideo:

Vrakfeber

Musikkvideo:

J.R. Harlekin

film med teleprompter:

Archer Well Norge

Promofilm / Sosiale Medier:

Private Cruise fra Stavanger-Bergen

Sommer, sol og en weekend på Stavangers flotteste yacht Barolo III er ikke feil. I denne filmen får du oppleve høydepunktene på reisen, fra flotte Lysefjorden til nydelige Hardangerfjord – og mange spennende steder innimellom. I ekte David Attenborough stil med voice over og det hele løftes filmen opp til nye høyder.

Film for sosiale medier:

Private Cruise Barolo III

For Private Cruise, et selskap som tilbyr VIP turer med eksklusive yachter i Lysfjorden og omegn, laget vi en stemningsfilm fra deres nye båt Barolo III 21m (71ft) hvor vi fikk brukt både drone og flere kamera. Sammen med flotte statister og flott natur ble det en nydelig film som oser god bladning av luksus og norsk natur på sitt beste. 

Dronefilm / Stemningsfilm:

GOSTA Guidebyrå

For GOSTA, et guide og tur-byrå i Stavanger, har vi produsert et knippe filmer med fokus på landskap og drone-video. Filmene er blitt brukt som promo- og stemningsvideoer på deres sosiale medier, og har til sammen flere tusen visninger på tvers av plattformer. GOSTA tilbyr turer litt utenom det vanlige, og man får oppleve ting som fisketurer, tunellvandring, båtturer, stand-up paddle, fest, moro og mye annet. 

Film for sosiale medier:

A-Mat matkasse-leverandør

For A-Mat, en lokal matkasse leverandør, leverte vi total branding – men kronen på verket var nok filmene vi produserte for sosiale medier. Filmene ble vist flere tusen ganger på Facebook, og ble i tillegg brukt i forbindelse med betalt annonsering for å spre kjennskap om merkevaren. I tillegg til film produserte vi grafiske illustrasjoner av “bestemoren”, menyhefte, Facebook side og diverse annet. 

Kinoreklame + sosiale medier:

SF Kino Stavanger / Sandnes

For SF Kino (nå Odeon Kino) laget vi en holdningskampanje som spilte før alle forestillinger i nærmere 6 måneder. Filmen tar for seg generell folkeskikk i kinosalene, men på en kreativ og humoristisk måte som illustrerer problemstillingene på en overdreven og eskalert måte. Filmen ble godt tatt imot av publikum, og resultatet var at folk ble mer oppmerksomme på hvordan de oppførte seg i kinosalene. Filmen ble også knyttet mot en kampanje på sosiale medier hvor det var mye engasjement og deltakelse.

Edit og KLipp av musikkvideo:

Brigitte J. Jameson – Imaginary Games

For en lokal/internasjonal artist basert her i Stavanger fikk vi æren av å klippe og redigere musikkvideoen til sangen Imaginary Games. Artisten er Brigitte Jean Jameson som har røtter fra Australia, hvor hun blant annet har jobbet som både manusforfatter og artist i flere år. Hun bor nå i Stavanger, men pendler mye rundt sammen med bandet sitt, samtidig som hun arbeider flittig som manusforfatter med flere spennende prosjekter i horisonten. 

Film for sosiale medier:

Northman OCR

Northman OCR får sofaglade Siddiser og Sandnesere opp og ut av huset med sine hinderløypetreninger, hvor man kan betale en liten sum og teste ut diverse hindere mens man får en solid treningsøkt. Dette arrangeres i forløpet av den store hinderløypa de arrangerer en gang i året midt i Sandnes sentrum. Et spennende konsept, utrolig moro – og gøy å få være med på prosessen for oss. Og ja, billetter er allerede sikret til løpet 2019!

Logo + nettside:

Eivor Meisler

Logo:

Visdommen Tannlege

Logo:

Flow Marine

Utvalget nevnt over er en liten del av jobbene vi har utført. Kontakt oss dersom du har spesielle forespørsler, vil diskutere prosjekter eller dersom du ønsker flere referanser eller eksempler på arbeid vi kan utføre.

Utvalgt prosjekt: 

Forklarende “scribble film” for Archer

Norsk versjon:

Engelsk versjon:

Kunde

Archer er et internasjonalt oljeserviceselskap med fokus på sikre måter å levere høyeste kvalitet innen tjenester og produkter til bore- og brønn-service industrien. Archer opererer på 40 steder i 19 land, og har vært til stede i over 40 år. 

Case

Archer Well trengte en presentasjonsfilm i form av en scribble-film for å illustrere et alvorlig scenario. Denne skulle være i to versjoner: en norsk og en engelsk. 

Løsning

blgn. lagde, sammen med illustratør Tim Levang, et utvalg av illustrasjoner med utgangspunkt i et script levert av Archer Well. Av disse illustrasjonene lagde vi en scribble presentasjons-video med bevegende bilder, lydeffekter og profesjonell voice-over.

Gi oss gjerne en utfordring...

Nettsider kommer i alle størrelser og fasonger; fra nettbutikker til landings-sider, fra personlige blogger til bedrifts-nettsider, fra gule til lilla, store og små. På grunn av våre verktøy (og dyktige ansatte) kan vi levere nettsider som passer til de aller fleste behov og ambisjonsnivå. Og med litt opplæring i verktøyet blir du også en erfaren webdesigner på 1-2-3, og kan enkelt arbeide med egne nettsider helt selv! Så gi oss gjerne en utfordring, vi gleder oss til å ta oppgaven!

Pin It on Pinterest